SUBMENU
 

XXL Rolgordijnen

Toegevoegd op 04-04-2013

Groot, groter, grootst!

De vraag naar producten voor grote raampartijen word steeds groter door de toenemende maatvoeringen van glazen puien. Hoge vides, brede schuifpuien en hoge raampartijen in woningen en zakelijke ruimtes zien we steeds vaker. Om deze vraag te beantwoorden introdudeert Onel Windowdressings nu het XXL rolgordijn.

Maximale afmeting: 360cm breed en wel liefst 600cm hoog! Dit alles in een stijlvol design en uitgevoerd met het 'Easy lift' systeem waardoor het zelfs handmatig erg soepel te bedienen is.

Met een koppel systeem is het zelfs mogelijk om meerdere rolgordijnen aan elkaar te koppelen waardoor er met 1 bediening een maximale oppervlakte van 40m2 tegelijkertijd bedient kan worden.

Er zijn zeer veel verschillende opties met rolgordijnen. De grote keuze in doeksoorten en afwerking opties maakt het een zeer veelzijdig product. De doeken lopen van transparant tot compleet verduisterend en zijn er in alle kleuren en patronen. Daarnaast hebben wij ook speciaal zonwerende doeken die het zonlicht en de warmte in huis kunnen reduceren.

Meer informatie over dit product? Neemt u gerust contact met ons op.
home | overzicht