SUBMENU
 

Onel in boek van Osiris


Onze samenwerkend partner en goede vriend Osiris Hertman is uitgekomen met wat misschien wel het mooiste interieurboek van het jaar genoemd mag worden. Het boek geeft een bijzondere en inspirerende kijk in de wereld van deze ontwerper. Wij zijn dan ook zeer trots en vereerd dat Onel Windowdressings een mooie plek heeft gekregen in zijn schitterende boek.

Osiris Hertman (1972) is een allround designer. Hij ontwerpt meubels, stoffen, sieraden en complete interieurs van woningen, winkels en zelfs een wellness resort. Hij werkt internationaal aan ‘totaalprojecten’ waarbij de architectuur, de buitenomgeving en het interieur een perfect geheel vormen. Massaproductie is aan Hertman niet besteed. Voor zijn interieurs ontwerpt hij het liefst alles op maat. Met handgemaakte meubels en unica wordt zijn signatuur des te meer benadrukt.

Hertman volgde de Design Academy in Eindhoven en startte in 1997 zijn eigen studio. Een ontwerp voor Royal Tichelaar Makkum tijdens zijn studie verscheen in het Design Book of the Year en trok de aandacht van Philippe Starck. Hertman is al vele jaren creatief directeur voor Buddha to Buddha, het succesvolle sieradenmerk. Opdrachtgevers uit de hele wereld weten hem te vinden, van Amsterdam tot Sydney en van Barcelona tot Bali. 

In het boek Osiris Hertman stapt de lezer de wereld van allround designer Hertman binnen. Geen man die rekening houdt met de waan van de dag. Hij ontwerpt tijdloze, elegante interieurs. die de bewoner past als een handschoen. Hierbij spelen unica, op maat gemaakte meubels, raambekleding en interieuraccessoires een belangrijke rol. Hertman werkt samen met ervaren ambachtslieden en ateliers, uit alle delen van de wereld. De traditionele technieken die zij beheersen combineert hij met de nieuwste technologieën, en natuurlijk zijn eigen smaak en stijlgevoel. Het boek laat vele projecten zien die het ontwerp- en productieproces van het handgemaakte design in woord en beeld vertellen.

Bestel het boek nu bij MENDO of bij BOL.COMhome | overzicht