SUBMENU

Vitrage gordijnen

Vitragegordijnen, inbetweens of dichte stoffen: Onel Windowdressings biedt u een ruime keuze aan verschillende gordijnen. En dat allemaal met een vaste zekerheid, want op de rails en roedes die wij aanbieden bij vitrage en andere soorten gordijnen krijgt u een garantie tot maar liefst 5 jaar!

Waarom Onel Windowdressings?
Onel Windowdressings brengt de winkel bij u aan huis. Wij komen graag bij u langs om te adviseren welke soort vitragegordijnen het beste bij uw inrichting passen. Bovendien meten wij ook alles voor u op. Uiteraard komen wij ook de bestelde vitrage gordijnen bij u ophangen. Dit doen wij geheel kosteloos. Bijna alles is mogelijk. Neem een kijkje op de gordijnenpagina en bekijk een aantal voorbeelden van de vitrage gordijnen die wij aanbieden.

Contact
Bent u benieuwd naar de vitrage gordijnen van Onel Windowdressings? Dan kunt een afspraak met ons maken. Wij komen graag bij u aan huis om de diverse mogelijkheden te bespreken. Komt u toch liever langs in onze showroom? Ook dan kunt u een afspraak maken via het afspraakformulier. Voor overige vragen kunt u bij ons terecht via 023-5322010
 
(op werkdagen tussen 10.00u en 14.00u)U kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen met uw vragen. Ons e-mailadres is: info@onelwindowdressings.nl.

CBW erkend