SUBMENU

Transparante gordijnen

Transparante gordijnen weren een groot gedeelte van het daglicht, maar maken tevens een open indruk omdat u wel van binnen naar buiten kunt kijken. Transparante gordijnen zijn multifunctioneel en geven een bijzondere sfeer. De collectie transparante gordijnen van Onel Windowdressings is zeer ruim. Bovendien geniet u bij Onel Windowdressings van veel extra voordeel.

Sfeervol genieten
De (transparante) gordijnen van Onel Windowdressings hebben geen maximale afmetingen, zodat bijna alles mogelijk is. Met transparante gordijnen geeft u extra sfeer aan uw interieur. Bovendien wordt van buiten naar binnen kijken beperkt en kunt u wel gemakkelijk van binnen naar buiten kijken. Hebt u interesse in transparante gordijnen van Onel Windowdressings? Wij geven u graag een deskundig advies, zorgen voor het inmeten en de montage zonder extra kosten. Indien u geen gebruik wenst te maken van deze extra service, geven wij u 20 procent korting op uw transparante gordijnen! Neem een kijkje bij onze collectie gordijnen en doe inspiratie op.

Contact
Wilt u een afspraak met ons maken om de mogelijkheden van transparante gordijnen te bespreken? Maak dan gebruik van het afspraakformulier. Met dit formulier kunt u een afspraak bij u thuis inplannen, maar ook voor een bezoek aan onze inspirerende showroom. Hebt u vragen? Stel ze ons gerust. U kunt ons telefonisch bereiken op werkdagen van 10.00u tot 14.00u, op het telefoonnummer 023-5322010. Als u liever een e-mail stuurt, stuurt u dan een bericht  naar info@onelwindowdressings.nl. Wij zullen uw vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

CBW erkend