• Bent op zoek naar luxe gordijnen? Vraag een vrijblijvende offerte aan bij onel.
SUBMENU

Luxe gordijnen

U bent op zoek naar luxe gordijnen om uw woning compleet te maken? Het begrip luxe gordijnen is een breed begrip, bij Onel Windowdressings zorgen wij ervoor dat het soort raambekleding en de toepassing ervan dusdanig aansluit bij uw interieur dat het als een luxe product wordt ontvangen.

Bent u op zoek naar een stijvolle, warme of luxe gordijnstof welke u zou kunnen aantreffen in een luxueus hotel? Ook daarin kan Onel Windowdressings u voorzien. Met een breed assortiment van uitsluitend de beste leveranciers voeren wij een groot aantal unieke luxe gordijnstoffen. De collecties worden jaarlijks afgestemd op de meest recente ontwikkelingen op het gebied van stijl en interieur. De gewaagde prints en materialen zorgen voor een stijlvol resultaat waarbij uw interieur tot in de laatste details luxe uitstraalt.

Luxe gordijnen bekijken in uw eigen woning

Wilt u verschillende luxe gordijnen bekijken en vergelijking in uw eigen woning? Onel Windowdressings maakt geen gebruik van een fysieke winkel, wij brengen de winkel bij u thuis! Een van onze stijladviseurs komt vrijblijvend bij u langs om ervoor te zorgen dat u de beste keuze maakt uit de vele verschillende mogelijkheden. Naast de keuze voor uw luxe gordijnen worden ook zaken als afmetingen, gordijnrails en mogelijke automatische bediening met u besproken.

Wilt u meer informatie over onze producten of wenst u een afspraak te maken voor een vrijblijvend stijladvies? Bel 023-5322010 of laat een bericht achter op onze contactpagina.

CBW erkend