SUBMENU

Gordijnstoffen

De meest luxe gordijnstoffen in alle soorten en maten koopt u bij Onel Windowdressings. Breng sfeer in u woonkamer of slaapkamer en geef zo een persoonlijke sfeer en stijl aan uw interieur. Gordijnen zijn echte sfeermakers in uw interieur!

Groot assortiment
In onze collectie vindt u een breed assortiment vitrage, inbetweens en dichte gordijnstoffen die wij inkopen bij zowel nationale als internationale stoffenleveranciers. Bijna alles is mogelijk in de stofkeuze. Het is wel zo dat er altijd rekening gehouden moet worden met de diverse stofeigenschappen. Deze eigenschappen verschillen per situatie en worden door ons uitgebreid toegelicht tijdens een persoonlijk gesprek. Wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden bij u thuis te bespreken en om u tips te geven over welke gordijnstoffen het beste passen bij de stijl van uw interieur. Hiervoor kunt u eenvoudig online een afspraak maken. Ook als u liever komt kijken in onze showroom in Haarlem, kunt u op deze manier een afspraak plannen.

Contact
Gordijnstoffen in vele patronen, afmetingen en stijlen vindt u bij Onel Windowdressings. Twijfelt u nog over welke stof het beste bij uw interieur past? Laat u dan geheel kosteloos adviseren door één van onze ervaren medewerkers. Wij komen graag bij u thuis kijken voor de beste oplossing. Tevens meten wij de maten dan voor u op en desgewenst hangen wij de gordijnen ook voor u op! Maak meteen een afspraak. Hebt u vragen? Neem dan contact met ons op:

  • U kunt Onel Windowdressings telefonisch bereiken via telefoonnummer 023-5322010;
  • Stuur een e-mail naar: info@onelwindowdressings.nl
CBW erkend