• Het is zelfs mogelijk om elektrische gordijnen te laten aansturen door het weer
SUBMENU

Elektrische gordijnen

U wilt optimaal comfort voor de bediening van uw gordijnen in uw stijlvolle woning? Innovatieve technieken hebben ervoor gezorgd dat elektrische gordijnen niet meer uitsluitend zijn weggelegd voor onbetaalbare hotel suites. De luxere woningen van tegenwoordig maken gebruik van betaalbare, geruisloze en gebruiksvriendelijke oplossingen. De compacte installaties zorgen ervoor dat uw elektrische gordijnen te bedienen zijn door middel van een afstandsbediening. Het is zelfs mogelijk om de bedieningssystemen te koppelen aan andere wooncomfort systemen zoals Domotica.

Het weer stuurt uw elektrische gordijnen aan

Indien gewenst is het zelfs mogelijk om de elektrische gordijnen via een klokprogramma in te stellen zodat u op het juiste moment de lichtinval krijgt om ontspannen wakker te worden. Tevens is het mogelijk om bijvoorbeeld in kantoorruimtes bij een felle zon de elektrische gordijnen automatisch te sluiten door middel van een lichtsensor welke aan de buitenkant van uw woning wordt geplaatst.

Elektrische gordijnen voor optimaal wooncomfort.

Wilt u meer weten over de verschillende toepassingsmogelijkheden rondom elektrische gordijnen neem dan vrijblijvende contact met ons op. Indien gewenst komt een van onze stijladviseurs vrijblijvend bij u langs om de verschillende mogelijkheden te presenteren.

Onel Windowdressings werkt uitsluitend met de meest kwalitatieve leveranciers van raambekleding producten zodat u te allen tijden zeker bent van een duurzame hoogwaardige installatie. Op onze raambekleding bieden wij u dan ook tot 10 jaar garantie.

CBW erkend