• U bent op zoek naar fraaie design gordijnen passend bij uw interieur
SUBMENU

Design gordijnen

U heeft een luxe en uniek interieur en u bent op zoek naar fraaie design gordijnen? Onel Windowdressings heeft een zeer grote collectie met de meest unieke en uiteenlopende design stoffen welke zorgen voor een perfecte aansluiting op uw design interieur. Doordat wij uitsluitend werken met de meest exclusieve leveranciers uit Europa kunnen wij u een ruime keuze aanbieden in kwalitatieve stoffen met een gewaagd maar stijlvol uiterlijk.

Onze toonaangevende leveranciers houden de trends en ontwikkeling op het gebied van stijl en interieur nauwlettend in de gaten en springen in door design gordijnen te ontwerpen welke kunnen worden toegepast in het werk van Nederlandse beste interieurdesigners.

Om u optimaal te kunnen te adviseren over uw design gordijnen hanteren wij het “winkel aan huis” concept waarbij een van onze stijladviseurs onze collectie meebrengt naar uw woning zodat u in uw eigen woonomgeving de verschillende mogelijkheden kunt bekijken en vergelijken. Uiteraard is dit stijladvies vrijblijvend en kosteloos.

Naast de juiste keuze voor design gordijnen helpen onze adviseurs u ook met de juiste toepassing te selecteren zoals gordijnrails, opmeting van de oppervlakte en het kiezen van de meest comfortabele bedieningsmogelijkheden.

Meer informatie over onze design gordijnen?

Wilt u meer informatie over onze design gordijnen of wenst u een vrijblijvende afspraak te maken voor een stijladvies aan huis? Bel 023-5322010 of laat een bericht achter via de contact pagina. Wij doen er alles aan u zo spoedig mogelijk te benaderen.

CBW erkend